Laatste nieuws

28 november 2010
 

Q-as coaching

Viltroos 3
3831 CH Leusden
Tel. (033) 432 43 64
Fax. (033) 432 43 74
Email: info@q-as.nl

Het gezicht van Q-as

Jola van HulstJola van Hulst heeft haar opleiding (Scheikundige Technologie) gevolgd aan de Technische Universiteit Poznań (Polen) en de Technische Universiteit Eindhoven.
Ze heeft meerdere technische functies (researchmedewerker, hoofd van grondstoffen- en kleurenlaboratorium, grondstoffen-co÷rdinator) vervuld bij Sigma Coatings. In haar laatste functie bij Sigma, waar zij ook gewerkt heeft aan verschillende kwaliteitsprojecten, heeft zij belangstelling voor kwaliteitsmanagement ontwikkeld. Ervaring op dit gebied heeft ze verder vergroot bij andere bedrijven, waar ze als kwaliteitsmanager heeft gewerkt.
De opleiding tot "Quality engineer" bij PTO Utrecht heeft ze in 1997 afgerond.
In april 1998 heeft ze haar bedrijf Q-as Coaching opgericht en sindsdien werkt ze als onafhankelijke coach/adviseur. Ze begeleidt middelgrote en kleine ondernemingen (laboratoria, zakelijke dienstverleners, chemische en installatie bedrijven) bij de ontwikkeling en invoering van kwaliteits- veiligheids en milieumanagementsystemen en bij veranderprocessen.

Tot haar klantenkring behoren onder andere:

NMi Van Swinden Laboratorium B.V.,
Nagtglas Versteeg,
Croon Electrotechniek B.V.,
Keppel Verolme B.V.,
Aqualectra Laboratorium (Curašau),
PRC Bouwcentrum International,
Buro Blauw.

Ze ontwikkelt en geeft cursussen over kwaliteitsmanagement, veiligheid en cultuurverschillen. Ze verzorgt deze cursussen in binnen- en buitenland.
Haar technische, bedrijfskundige en talen- en cultuurkennis maakt haar een ideale partner voor deelnemers aan internationale projecten.

Q-as coaching managementsystemen
Q-as Coaching begeleidt organisaties bij veranderprocessen